Med prof. konfliktmægler Signe Saxe Jessen, Østerbro

- før, under og efter

Konfliktmægling ved skilsmisse


Individuel rådgivning i skilsmissekonflikt

Kan du ikke få den anden part med, skal du bestemt ikke give op. Jeg har mange der kommer alene og får en god samtale om skilsmissesituationen. Du vil opleve at du i samtalen begynder at forstå hvad du selv gør der optrapper konflikterne. Og du vil forstå hvad du selv kan ændre for at forbedre jeres relation og typisk jeres forældresamarbejde.  
 
Med en ny indsigt og forståelse for både dig selv og den anden part vil du også blive mindre sårbar. Ganske enkelt fordi du forstår mønstrene og de frustrerede følelser og udækkede behov der ligger til grund for fx den andens vrede eller de mure du møder i jeres sms'er eller samtaler.
 
Så du kan sagtens selv med fordel begynde det konfliktafspændende arbejde og gøre en stor forskel i jeres relation. Det er altid en god og øjenåbnende oplevelse.
 
Nogle gange sker det herefter at den anden part mærker en positiv forskel og derfor får mod på at komme med til en mægling.
 
I de individuelle samtaler bruger jeg naturligvis min mæglingserfaring, men   efter behov bruger jeg også en kognitiv tilgang til de tankemønstre du agerer efter. Vi ser på hvad det er for tanker du har, der hindrer dig i at gøre det mest hensigtsmæssige.
 

Signe Saxe Jessen. Cand.mag., Konfliktmægler
Faksegade 10, kld. 2100 København Ø (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk